Home

CMN-Groep (Cultureel Management Nederland) is opgericht om eigenaren van onroerend goed in alle fasen van de levenscyclus van een gebouw te kunnen ontzorgen. Of het nu gaat om lokale overheden, woningbouwcoöperaties of beheerstichtingen, CMN-Groep biedt voor deze opdrachtgevers ondersteuning bij het beheren en exploiteren van multifunctioneel vastgoed met veelal ondersteunende horeca.

In de praktijk zien we nogal eens dat de verwachtingen omtrent gebruik van vastgoed niet of nauwelijks uit de verf komen. Bedrijvigheid in de gebouwen en kostendekkende exploitatie ontstaan namelijk niet vanzelf. Regie en extra investeringen zijn nodig om van de accommodaties duurzaam een succes te maken. Volgens CMN-Groep is de sleutel tot succes het in een vroegtijdig stadium meedenken over gebruik en exploitatie om problemen en teleurstellingen te voorkomen.

CMN-Groep heeft operationele en financiële kennis gebundeld om opdrachtgevers met passende oplossingen te ondersteunen. De oplossingen van CMN-Groep kenmerken zich doordat zij ondernemend en solide zijn. Dit waarborgt dat zij op lange termijn duurzaam zijn.